ROMÂNIA - Nation States
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ce poți face în Nation States

In jos

Ce poți face în Nation States Empty Ce poți face în Nation States

Mesaj  Admin 6/10/2011, 09:31

În primul rând, poți să îți creezi o națiune căreia să îi dai ce nume dorești. Poți să alegi dacă țara ta este republică, regat, ducat ș.a.m.d. Inițial populația națiunii tale este de 5 milioane, în următoarele 5 zile crește cu un milion pe zi, următoarele 5 zile, crește cu 2 milioane pe zi, următoarele 5 zile crește cu 3 milioane pe zi, iar apoi crește în mod aleatoriu cu 5-8 milioane pe zi.

În al doilea rând, poți institui legi care reglementează viața cetățenilor tăi. Legile îți apar sub forma de ISSUES cu frecvența de 1/zi, 2/zi, 1/zi lucrătoare, 2/zi lucrătoare. Dacă nu adopți sau respingi o lege pe zi, aceasta nu se reportează pentru zilele următoare. Când ajungi la populația de 500 de milioane, poți propune tu însuți legi.

În al treilea rând poți să intri într-o regiune (cum ar fi Romania).

În al patrulea rând, poți să devii membru al World Assembly și să votezi legi ce se vor aplica tuturor națiunilor membre sau rezoluții ale Consiliului de Securitate. Când ajungi la populația de 500 de milioane și ai două alte națiuni care te susțin (endorsement), poți propune tu însuți legi sau rezoluții.

Admin
Admin

Mesaje : 9
Data de înscriere : 10/06/2011

https://romania.wikiforum.ro

Sus In jos

Ce poți face în Nation States Empty Re: Ce poți face în Nation States

Mesaj  Admin 6/10/2011, 10:36

Uitasem lucrul cel mai important:
poți să discuți civilizat pe teme politice, poți învăța limba engleză mai bine, poți cunoaște oameni și părerile lor despre politică, societate, economie ș.a.m.d.

Admin
Admin

Mesaje : 9
Data de înscriere : 10/06/2011

https://romania.wikiforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum